Politica de confidențialitate

pieseautoscan.ro

Politica de confidențialitate se angajează să vă protejeze confidențialitatea. Contactați-ne dacă aveți întrebări sau probleme cu privire la utilizarea datelor dvs. personale și vă vom ajuta cu plăcere.

Prin utilizarea acestui site sau a serviciilor noastre, sunteți de acord cu procesarea datelor dvs. personale așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

Prezenta Politică de Confidențialitate face parte integrantă din contractul pe care îl încheiați cu Fărcaș Gelu-Dănuț Întreprindere Individuală. Oferta dvs. de contractare înseamnă inclusiv faptul că ați luat la cunoștință de conținutul Politicii de Confidențialitate, consimțind în același timp, asupra prelucrării datelor cu caracter personal cu specificațiile precizate mai jos.

Cuprins

 1. Definițiile utilizate în această politică
 2. Principiile de protecție a datelor pe care le urmăm
 3. Ce drepturi aveți asupra datelor dvs. personale
 4. Ce date personale colectăm despre dvs.
 5. Cum folosim datele dvs. personale
 6. Link-uri de afiliere
 7. Cum asigurăm securitatea datelor
 8. Informații despre cookie-uri
 9. Informații de contact

Definiții

Date personale – orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă.

Procesare – orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează pe date personale sau pe seturi de date cu caracter personal.

Persoana vizată / Client – o persoană fizică ale cărei date cu caracter personal sunt prelucrate.

Copil – persoană fizică sub 16 ani.

Noi / ne / vom – Fărcaș Gelu Dănuț Întreprindere Individuală

Website – site-ul de față

Politica – politica de confidențialitate

Prezentele declarații descriu principiile noastre generale în ceea ce privește prelucrarea datelor personale aparținând Clienților Website-ului (considerați a fi cumpărători ai oricărora dintre produsele sau serviciile disponibile pe Website) precum și cele aparținând vizitatorilor Website-ului.

Vrem să ne asigurăm că înțelegeți modalitățile în care vom folosi sau nu informațiile pe care ni le incredințați. Pentru a înțelege propriile dumneavoastră drepturi, vă sfătuim să citiți prezenta Politică.

În ceea ce privește vizitatorii, Fărcaș Gelu-Dănuț Întreprindere Individuală a structurat Website-ul astfel incât, în general, să poată fi vizitat fără să fie nevoie de identificarea sau dezvaluirea niciunei informatii personale. Informatiile de baza colectate sunt folosite pentru analiza traficului, imbunatatirea continutului Website-ului si a perceptiei publice vizavi de acesta etc..

In ceea ce priveste Clientii sau posibilii Clienti, datele furnizate de acestia pe parcursul incheierii contractului sau ulterior acestuia, vor fi folosite exclusiv in vederea executarii contractului dintre Farcas Gelu Danut Intreprindere Individuala si respectivul Client, nu vor fi transmise sub nicio forma catre terte persoane in afara de cele autorizate si nici nu vor face obiectul vreunei dezvaluiri.

Principiile de protectie a datelor

Promitem sa respectam urmatoarele principii privind protectia datelor:

 • Procesarea este legala, corecta, transparenta. Activitatile noastre de prelucrare au motive legale. intotdeauna consideram drepturile dvs. inainte de prelucrarea datelor personale. Va vom oferi informatii privind prelucrarea la cerere.
 • Procesarea este limitata la scopul procesarii. Activitatile noastre de procesare corespund scopului pentru care au fost colectate datele personale.
 • Procesarea se face cu date minime. Noi colectam si procesam doar cantitatea minima de date personale necesare pentru orice scop.
 • Procesarea este limitata cu o perioada de timp. Nu vom stoca datele dvs. personale mai mult decat este necesar.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura corectitudinea datelor.
 • Vom face tot posibilul pentru a asigura integritatea si confidentialitatea datelor.

Drepturile persoanelor vizate

Subiectul datelor are urmatoarele drepturi:

 1. Dreptul la informatie – ceea ce inseamna ca trebuie sa stiti daca datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obtinute si de ce si de cine sunt prelucrate.
 2. Dreptul de acces – ceea ce inseamna ca aveti dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita si de a obtine o copie a datelor dvs. personale culese.
 3. Dreptul la rectificare – ceea ce inseamna ca aveti dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor dvs. personale care sunt inexacte sau incomplete.
 4. Dreptul de stergere – ceea ce inseamna ca in anumite circumstante puteti cere ca datele dvs. personale sa fie sterse din inregistrarile noastre.
 5. Dreptul de a restrictiona procesarea – adica in cazul in care se aplica anumite conditii, aveti dreptul sa restrictionati procesarea datelor dvs. personale.
 6. Dreptul de a se opune procesarii – adica in anumite cazuri aveti dreptul sa va opuneti procesarii datelor dvs. personale, de exemplu in cazul marketingului direct.
 7. Dreptul de a se opune prelucrarii automate – ceea ce inseamna ca aveti dreptul sa faceti obiectii fata de procesarea automata, inclusiv de profilare; si sa nu faca obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata. Acest drept il puteti exercita ori de cate ori exista un rezultat al profilarii care produce efecte juridice care va afecteaza sau va afecteaza in mod semnificativ.
 8. Dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul sa obtineti datele dvs. personale intr-un format care poate fi citit de computer sau, daca este posibil, ca un transfer direct de la un procesor la altul.
 9. Dreptul de a depune o plangere – in cazul in care refuzam cererea dvs. in baza Drepturilor de acces, va vom oferi un motiv pentru motivul refuzului. Daca nu sunteti multumit de modul in care a fost tratata solicitarea dvs., va rugam sa ne contactati.
 10. Dreptul la ajutorul autoritatii de supraveghere – ceea ce inseamna ca aveti dreptul la ajutorul unei autoritati de supraveghere si dreptul la alte cai de atac, cum ar fi solicitarea de despagubiri.
 11. Dreptul de a retrage consimtamantul – aveti dreptul sa retrageti orice consimtamant dat pentru procesarea datelor dvs. personale.

Datele pe care le adunam

Informatii pe care ni le-ati furnizat

Acesta fiind un site de afiliere, evit sa prelucrez datele dumneavoastra personale, dar, pentru functionarea oricarei pagini de internet inevitabil pot sa colectez eu sau terte persoane date care pot sa fie considerate date cu caracter personal.

Informatiile inregistrate pot fi comuniate autoritatior daca sunt solicitate de autoritati publice pentru prevenirea, cercetarea si reprimarea infractiunilor; autoritati in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Informatiile colectate automat despre dvs.

Aceasta include informatii care sunt stocate automat de module cookie si alte instrumente de sesiune. De exemplu, informatiile despre adresa IP etc. Aceste informatii sunt utilizate pentru a va imbunatati experienta de client. Cand utilizati serviciile noastre sau cautati continutul site-ului nostru, activitatile dvs. pot fi inregistrate.

Informatii de la partenerii nostri

Strangem informatii de la partenerii nostri de incredere, confirmand ca au motive legale de a impartasi aceste informatii cu noi. Acestea sunt fie informatii pe care le-ati furnizat direct, fie ca s-au adunat despre dvs. din alte motive legale.

Informatii disponibile public

S-ar putea sa adunam informatii despre tine care sunt disponibile public.

Cum folosim datele dvs. personale

Noi folosim datele dvs. personale pentru:

 • pentru a va oferi serviciul nostru.
 • pentru a va imbunatati experienta de client;
 • pentru a indeplini o obligatie in conformitate cu legea;

Noi folosim datele dvs. personale pe motive legitime si / sau cu consimtamantul dumneavoastra.

Pe baza unui interes legitim, noi procesam datele dvs. personale in urmatoarele scopuri:

 • pentru a va trimite oferte personalizate (de la noi si / sau partenerii nostri atent selectati), daca ati permis asta;
 • sa gestionam si sa analizam baza noastra de clienti (comportament si istoric de cumparare) pentru a imbunatati calitatea, varietatea si disponibilitatea produselor / serviciilor oferite / furnizate;

Cu acordul dvs. vom procesa datele dvs. personale in urmatoarele scopuri:

 • pentru a va trimite buletine de stiri si oferte de campanie (de la noi si / sau partenerii nostri atent selectati);
 • pentru alte scopuri pentru care v-am cerut consimtamantul dvs.;

Noi procesam datele dvs. personale pentru a indeplini obligatiile care decurg din lege si / sau pentru a folosi datele dumneavoastra personale pentru optiunile prevazute de lege. Ne rezervam dreptul de a anonimiza datele personale adunate si de a utiliza astfel de date. Vom folosi datele in afara domeniului de aplicare al prezentei Politici numai atunci cand este anonima.

Am putea procesa datele personale pentru alte scopuri care nu sunt mentionate aici, dar sunt compatibile cu scopul original pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura ca:

 • legatura dintre scopurile, contextul si natura datelor personale este adecvata pentru continuarea procesarii;
 • procesarea in continuare nu va va afecta interesele si
 • exista o garantie adecvata pentru procesare.

Va vom informa despre orice procesare si scopuri ulterioare.

Cine altcineva poate accesa datele dvs. personale

Nu impartasim datele personale cu strainii. Datele personale despre dvs. sunt furnizate, in unele cazuri, partenerilor nostri de incredere pentru a va oferi posibilitatea de a va oferi serviciul sau pentru a imbunatati experienta clientilor.

Lucram numai cu partenerii de procesare care sunt capabili sa asigure un nivel adecvat de protectie a datelor dvs. personale. Noi dezvaluim datele dvs. personale tertilor sau functionarilor publici atunci cand suntem obligati din punct de vedere legal sa facem acest lucru. Am putea dezvalui datele dvs. personale unor terte parti daca v-ati dat acordul sau daca exista alte motive legale pentru aceasta.

Politica de link-uri afiliate

Pentru simplitate, poti considera ca toate link-urile de pe acest site sunt link-uri afiliate.
Pentru a le sterge, foloseste instrumentele de stergere cookie din browser, care vor șterge si alte cookie-uri.
il In cazul in care nu esti de acord cu link-urile de afiliere, nu da click pe nici un link de pe acest website.
Link-urile de afiliere nu te identifica ca persoana de pe acest site cu click-ul dat sau cu alte detalii care nu ar fi publice in alt context.

Cum asiguram securitatea datelor

Facem tot posibilul pentru a pastra datele dvs. personale in siguranta. Utilizam protocoale sigure pentru comunicare si transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimizarea si pseudonimizarea acolo unde este potrivit.

Chiar daca incercam tot ce putem, nu putem garanta securitatea informatiilor. Cu toate acestea, promitem sa notificam autoritatile competente privind incalcarile datelor. De asemenea, va vom anunta daca exista o amenintare la adresa drepturilor sau intereselor dvs. Vom face tot ce putem in mod rezonabil pentru a preveni incalcarea securitatii si pentru a asista autoritatile in cazul in care vor aparea incalcari.

Copii

Nu intentionam sa colectam sau sa colectam cu buna stiinta informatii de la copii. Nu vizam copiii cu serviciile noastre.

Cookie-uri si alte tehnologii pe care le folosim

Utilizam cookie-uri si / sau tehnologii similare pentru a analiza comportamentul clientilor, pentru a administra site-ul, a urmari miscarile utilizatorilor si pentru a colecta informatii despre utilizatori. Acest lucru se face pentru a va personaliza si imbunatati experienta cu noi.

Un cookie este un fisier text mic stocat pe computer. Cookie-urile stocheaza informatiile care sunt utilizate pentru a ajuta site-urile sa functioneze. Puteti controla modulele cookie la nivel de browser. Alegerea dezactivarii cookie-urilor poate impiedica utilizarea anumitor functii.

Utilizam cookie-urile in urmatoarele scopuri:

 • Cookie-uri necesare – aceste module cookie sunt necesare pentru a putea utiliza cateva functii importante pe site-ul nostru, cum ar fi conectarea. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii personale.
 • Cookie-uri pentru functionalitati – aceste cookie-uri ofera functionalitate care face ca utilizarea serviciului nostru sa fie mai convenabila si face posibila oferirea de functii mai personalizate.
 • Cookie-urile pentru statistici (de exemplu, Google Analytics) – aceste cookie-uri sunt folosite pentru a urmari utilizarea si performanta site-ului si a serviciilor noastre
 • Cookie-uri de publicitate – aceste cookie-uri sunt folosite pentru a difuza anunturi care sunt relevante pentru dvs. si pentru interesele dvs. in plus, acestea sunt folosite pentru a limita numarul de ori in care vedeti o reclama. Acestea sunt, de obicei, plasate pe site-ul web prin intermediul retelelor de publicitate cu permisiunea operatorului de site. Aceste cookie-uri iti aduc aminte ca ai vizitat un site web si aceste informatii sunt impartasite altor organizatii, cum ar fi agentii de publicitate. Adesea, cookie-urile de directionare sau de publicitate vor fi legate de functionalitatea site-ului furnizata de cealalta organizatie.

Cookie-urile plasate de terti

Unele sectiuni de continut ale unor site-uri pot fi furnizate prin cookie-uri ale tertilor cum este cazul unei reclame. Astfel de cookie-uri pot fi plasate pe site si sunt denumite cookie-uri plasate de terti, intrucat nu sunt plasate de proprietarul site-ului. Astfel de terti sunt la randul lor obligati sa respecte reglementarile legale aplicabile si politicile de confidentialitate ale proprietarului site-ului respectiv.

Puteti elimina modulele cookie stocate in computer prin setarile browserului. Alternativ, puteti controla anumite cookie-uri terta parte utilizand o platforma de imbunatatire a confidentialitatii, cum ar fi optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com. Pentru mai multe informatii despre cookie-uri, vizitati allaboutcookies.org.

Utilizam Google Analytics pentru a masura traficul pe site-ul nostru. Google are propria politica de confidentialitate pe care o puteti revizui aici. Daca doriti sa renuntati la urmarirea de catre Google Analytics, vizitati pagina Google Analytics.

Informatii de contact

Website-ul acesta este administrat de catre Farcas Gelu Danut Intreprindere Individuala

Sediul profesional: Bucuresti, sector 6
Bulevardul Iuliu Maniu nr. 154-156
Bloc 36, Scara 2, parter, apart. 44
Cod postal: 061117

CUI: 31091246 din 16.01.2013
Registrul Comertului: F40/202/27.01.2020
EUID: ROONRC.F40/202/2020
Neplatitor de T.V.A.
Cont IBAN: RO70BRDE410SV81924614100 – BRD-Groupe Société Générale S.A., Agentia Cora Lujerului
Cont IBAN: RO10BTRLRONCRT0201897702 – Banca Transilvania, Agenția Gorjului

Contact: contact@fgd.ro

Autoritatea de supraveghere

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

www.dataprotection.ro

Modificari la aceasta politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. Ultima modificare a fost facuta pe 2 iunie 2018.